Anouk is business analist op de Informaticadienst

Publicatiedatum
Anouk werkt als business analist bij de Informaticadienst van VLAIO. Ze focust op het dossierbehandelingssysteem dat gebruikt wordt voor verschillende steuninstrumenten.

Ik heb een achtergrond in Bestuurskunde en Public Management en werkte eerder voor een softwarebedrijf. Bij VLAIO werk ik als business analist op de Informaticadienst. Ik focus er op het dossierbehandelingssysteem dat gebruikt wordt voor onze steuninstrumenten. 

Anouk de meester

Het boeiendste aan mijn job? Samen op zoek gaan naar oplossingen die bijdragen tot een efficiëntere organisatie. 

Anouk De Meester
Business analist bij VLAIO

Ik ben de verbindingspersoon tussen de collega’s die dit systeem dagdagelijks gebruiken om hun dossiers te verwerken en de collega’s van de Informaticadienst. Ik breng de huidige en beoogde werkwijze in kaart, werk analyses uit en volg de implementatie van die analyses verder op.

Het boeiendste aan mijn job? De interactie met verschillende collega’s, en samen op zoek gaan naar oplossingen die bijdragen tot een efficiëntere organisatie. Het is een uitdagende job met veel variatie en impact. De collega’s zijn trots om voor het agentschap te werken en dat voel je ook. 

Delen: