Tweede oproep Innowwide staat open - dien in voor 17 oktober 2023

Publicatiedatum

Innowwide is een EU-subsidieprogramma voor kmo’s die een innovatie willen commercialiseren buiten Europa. Interesse? Dien je project in voor 17 oktober. 

Wat is Innowwide?

Innowwide is een nieuw programma binnen het "European Partnership on Innovative SMEs". Het programma is gericht op innovatieve kmo’s die de stap willen zetten naar commercialisatie van hun product, proces of dienst in een nieuwe markt buiten Europa. Ook de voorbereiding van een O&O project met een partner buiten Europa is mogelijk. 

Voor welke projecten?

Het project moet minstens 6 maand duren, is gericht op een niet-Europees land als doelmarkt waar met een lokale partner als onderaannemer samengewerkt wordt. Het projectvoorstel dient een verscheidenheid te omvatten aan technische, business of commerciële activiteiten om de marktmogelijkheden te onderzoeken. Het minimum projectbudget is € 86.000.

Hoe aanvragen?

Je kan jouw Innowwide project indienen tot 17 oktober 2023, 14.00 u

Het Eureka secretariaat coördineert de evaluatie van de ingediende projecten en zal aan de 70 hoogst gerangschikte projecten elk € 60.000 Europese steun toekennen. De evaluatie resultaten worden eind februari 2024 bekend gemaakt De projecten kunnen eind april 2024 starten. 

Vragen of meer info?

Verdere informatie en documenten voor indiening vind je hier op de website van EUREKA

Contactpersoon bij VLAIO is Johan Michiels (johan.michiels@vlaio.be T +32 2 432 43 06).

EU Partnership
 

Delen: