Sam is beleidsmedewerker op de dienst ruimtelijke economie

Publicatiedatum
Sam is beleidsmedewerker bij de dienst ruimtelijke economie van de afdeling VLAIO Netwerk, met de professionele vastgoedsite BizLocator als grootste project.

Ik studeerde politieke wetenschappen en internationale betrekkingen aan de UAntwerpen. Na mijn studies ben ik bij het toenmalige Dexia begonnen als accountmanager. Daarna heb ik 3 jaar bij de Europese Commissie gewerkt als onderhandelaar en beheerder voor subsidieovereenkomsten voor transnationale onderzoeksprojecten en doctoraatsbeurzen.

In 2014 startte ik mijn carrière bij de Vlaamse overheid, als coördinator voor Europese projecten bij het Agentschap voor Ondernemersvorming Syntra Vlaanderen. Toen dit agentschap eind 2020 opgeheven werd, ging ik aan de slag als beleidsmedewerker bij VLAIO. Ik werk voornamelijk binnen de Dienst Ruimtelijke Economie van de afdeling VLAIO Netwerk, met BizLocator als grootste project.

Voor wie interesse heeft in ondernemerschap en innovatie is VLAIO een mooie werkgever. VLAIO neemt ook heel wat initiatieven om de sfeer en collegialiteit te versterken.

Sam Sadrabadi
Beleidsmedewerker ruimtelijke economie bij VLAIO

Mijn takenpakket bij VLAIO is enorm gevarieerd en uitdagend. Ik werkte al rond verschillende onderwerpen: ambulante handel, de hervorming van de beroepskaarten, soft landing voor buitenlandse startups, bedrijveninvesteringszones, … Omdat ik al geruime tijd geïnteresseerd ben in stedenbouw en ruimtelijke planning en ordening, heb ik besloten om meer die richting uit te gaan. Ik ben dan ook meer dan tevreden om op ruimtelijke economie te kunnen werken.

Voor wie interesse heeft in ondernemerschap en innovatie is VLAIO een mooie werkgever. Omdat ik ben begonnen in volle coronaperiode heb ik nog niet veel fysieke bijeenkomsten kunnen bijwonen, maar ik heb al gemerkt dat er heel wat initiatieven worden genomen om de sfeer en collegialiteit te versterken.

 

Word de nieuwe collega van Sam!

We zoeken momenteel een Projectadviseur Ruimtelijke Economie (Brownfields) (bepaalde duur, 2 jaar). Meer info over deze vacature.

 

Delen: