Vacature: Projectadviseur Ruimtelijke Economie (Brownfields) (bepaalde duur, 2 jaar)

Publicatiedatum
Ben jij een teamplayer die vlot en oplossingsgericht de dialoog tussen verschillende stakeholders kan faciliteren? Als projectadviseur ruimtelijke economie zet je je in voor de recyclage van verouderde en potentieel verontreinigde bedrijfssites (=brownfields) tot een duurzaam vestigingsmilieu voor bedrijven. Interesse? Solliciteren kan tot en met 24 april.

Jobomschrijving

  • Je detecteert potentiële projecten voor de herinrichting en verduurzaming van werklocaties.
  • Je ondersteunt vastgoedontwikkelaars om via een brownfieldconvenant inhoudelijke en financiële ondersteuning te krijgen voor de herontwikkeling van een brownfield.
  • Je vertaalt de bekommernissen van de verschillende stakeholders naar haalbare ambities voor elk brownfieldproject 
  • Je bespoedigt de voortgang en realisatie van de brownfieldprojecten in overleg met de door de Vlaamse Regering aangestelde onderhandelaar en in samenwerking met OVAM, departement Omgeving en het departement Mobiliteit en openbare werken. 

Je werkt structureel en collegiaal samen rond brownfieldconvenanten met een tiental collega’s in de dienst Ruimtelijke Economie van de afdeling VLAIO Netwerk. Als er opportuniteiten zijn, krijg je de mogelijkheid om je takenpakket te verruimen.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

  • Je hebt een master diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.
  • Je hebt minimaal 3 maanden functierelevante ervaring met het werken rond vastgoedontwikkelingen.

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur van 24 maanden in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Werken bij VLAIO

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen! 

Delen: