Ruim 260 deelnemers voor webinar over steunmaatregelen

Publicatiedatum
Op 29 juni organiseerde BAN Vlaanderen samen met VLAIO een webinar rond de Vlaamse coronamaatregelen voor bedrijven en investeerders. Met 350 registraties, 131 ingediende en behandelde vragen en 263 effectieve deelnemers was dit unieke webinar een groot succes! 

Het webinar startte met een tussenkomst van de Vlaamse minister van Economie Hilde Crevits. Zij lichtte toe hoe de Vlaamse overheid haar steun voor bedrijven na COVID-19 organiseert. Bekijk de videoboodschap van de minister hier terug:

Tijdens de Q&A gaven Reginald Vossen (Business Angel Netwerk Vlaanderen) en Kurt Peys (Team Bedrijfstrajecten VLAIO) context en op een geclusterde wijze antwoord op talrijke vragen rondom de steunmaatregelen en financiering:

De presentaties van VLAIO en BAN Vlaanderen kan je hier terugvinden. Dit najaar wordt waarschijnlijk een vervolgwebinar georganiseerd, nadat bepaalde financieringsmaatregelen verder geconcretiseerd zijn.

Voor meer kennis over specifieke thema’s zoals financiering, investeringsstrategie en ondernemerschap, kan je bij WISE Academy van BAN Vlaanderen terecht voor heel wat interactieve opleidingen webinars. 

Over BAN Vlaanderen

Het Business Angels Netwerk Vlaanderen vzw is hét platform waar kapitaalzoekende ondernemers en privé-investeerders elkaar vinden om via kapitaalinbreng en kennisoverdracht, ondernemers een traject te laten afleggen naar groei en succes. BAN Vlaanderen wordt financieel ondersteund door de Vlaamse overheid.

 

Jouw bedrijf tijdens en na de coronacrisis

We willen jou als ondernemer inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen bij de heropstart na de coronacrisis. Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste subsidies, initiatieven en steunmaatregelen voor ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief en door onze FacebookTwitter of LinkedIn te volgen.