Versnel je kennis met de WISE Academy van BAN Vlaanderen

Publicatiedatum
Je hebt een geweldig business plan en je bent op zoek naar de juiste investeerder? Schrijf je nu in bij de WISE Academy van Business Angel Netwerk Vlaanderen en versnel je kennis!

Online opleidingen voor ondernemers en business angels

De WISE Academy organiseert nieuwe en up-to-date online opleidingen waar zowel ondernemers als business angels optimaal van kunnen profiteren. De opleidingen zijn bedoeld om ondernemers en kapitaalverschaffers in optimale omstandigheden naar elkaar toe te laten groeien en hun samenwerkingsplannen in WISE deals om te zetten.

Hilde Crevits
Onze jonge ondernemingen vormen een belangrijk onderdeel van ons economisch weefsel. Samen sta je sterker. Het delen van kennis en ervaringen via een netwerk helpt ze om op verschillende vlakken te groeien. Met de online opleidingsmodules van de WISE Academy is er nu een belangrijk nieuw instrument dat starters daarbij kan helpen. 
Hilde Crevits
Vlaams minister van Economie

Ontdek nu deze interessante opleidingen

Het huidige aanbod zal in de komende maanden verder aangevuld worden tot in totaal meer dan 40 modules. Ontdek hier alvast de catalogus en de toegang tot de opleidingsmodules. De modules zijn gratis te doorlopen, een persoonlijke login zorgt ervoor dat je je voortgang door de cursus steeds kunt opvolgen, vragen stellen, feedback geven, gewenste updates, alerts voor nieuwe modules en events kunt ontvangen.

Over BAN Vlaanderen

Het Business Angels Netwerk Vlaanderen vzw is hét platform waar kapitaalzoekende ondernemers en privé-investeerders elkaar vinden om via kapitaalinbreng en kennisoverdracht, ondernemers een traject te laten afleggen naar groei en succes. BAN Vlaanderen wordt financieel ondersteund door de Vlaamse overheid.