Oproep Chips Joint Undertaking (Chips-JU) 2024: deadline project outline 14 mei

Publicatiedatum

Het Chips-JU-programma - opvolger van KDT-JU – lanceert meerdere oproepen voor een totaal Europees budget van € 216 miljoen. De oproep is geopend.

Chips-JU is een belangrijk Europees instrument aanvullend op Horizon Europe. De voornaamste focus is het stimuleren van investeringen in zowel onderzoek en ontwikkeling als innovatieve infrastructuur in de EU, met als doel de ontwikkeling van een sterke Europese halfgeleiderindustrie. Chips Joint Undertaking is een gezamenlijk initiatief van de Europese Commissie, Europese lidstaten en geassocieerde staten (Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Israël, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije en Zweden) en de industrie vanuit drie industrie-associaties AENEAS, INSIDE en EPoSS.

Deadlines voor indiening

  • Project Outline: 14 mei 2024 - 17 uur
  • Full Project Proposal: 17 september 2024 - 17 uur

Alle info over deze oproep en documenten voor deelname vind je op www.chips-ju.europa.eu

Deelname vanuit Vlaanderen

Voor voorstellen vanuit Vlaamse industrie of strategische onderzoekscentra, is bijkomende informatie vereist: meer info over de documenten voor indiening en contactpersonen bij VLAIO.

Delen: