Online? Nu of nooit! Herbekijk de gratis webinars en boost je zaak online

Publicatiedatum
Sinds de coronacrisis weten we meer dan ooit dat een sterke online aanwezigheid een must is. Of je zaak nu gesloten of open is, de digitale snelweg lonkt. Herbekijk nu onze 5 gratis webinars en boost je zaak online!
Florist in bloemenwinkel met laptop

Laagdrempelige reeks webinars

In de toekomst zal online verkoop steeds meer de norm worden. Hoog tijd om de mogelijkheden van dit verkoopskanaal te omarmen. Ook als je winkel terug open is. Een sterke online aanwezigheid kan je marktpositie immers alleen maar ten goede komen. 
We organiseerden een gratis reeks laagdrempelige webinars om je klaar te stomen voor online verkoop. Deze reeks kan je nu herbekijken. We zetten de topics nog even op een rijtje:  

  1. Hoe Google jouw zaak ziet (o.a. Google my business)
  2. Online verkopen via Facebook en Instagram
  3. Slimme online tools waar je fysieke winkel beter van wordt (reserveren, click&collect, whatsapp, …)
  4. Online verkopen zonder eigen webshop
  5. Starten met een eigen webwinkel

In de webinars ontdek je tal van tips over starten met verkoop via internet, digitale strategie en virtuele communicatie met je klanten. Kortom, alles om je klaar te maken voor een virtuele toekomst, want online gaat nooit meer weg.

 

Duik in onze ondersteuning rond e-commerce en digitaal starten

Heb je nog extra inspiratie of tools nodig? De e-scan, de tools, getuigenissen van collega-handelaars uit verschillende branches, expertadvies, … zijn beschikbaar via www.hetinternetookuwzaak.be.

Wil je ook mee op de digitale trein maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Er is heel wat advies, begeleiding en ondersteuning voor jouw bedrijf. Check het volledige aanbod.

Ondernemer in de horeca? Check de kwaliteitsvolle opleidingen voor professionals in de horeca via www.horecavlaanderen.be/horeca-academie-home.

En registreer je zaak op koopinjebuurt.be

Samen met UNIZO, NSZ en VLAM lanceerden we de website koopinjebuurt.be. Want we willen dat de winkels en zaken waar we graag komen, blijven bestaan. Registreer je ook jouw zaak - gratis en geheel vrijblijvend - op dit nieuwe platform!

 

Delen: