Nieuw: Thematische oproep Circulaire Economie en Energietransitie

Publicatiedatum
Wil jij als publieke organisatie via overheidsopdrachten een innovatieve oplossing voor deze thema's laten ontwikkelen en valideren? Dan ben je bij Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) aan het goede adres!
windmolens

Nieuw: thematische oproep

Momenteel begeleidt Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) al meer dan 70 innovatieve overheidsprojecten, die je hier kan ontdekken. Nieuw is dat we nu, naast de reguliere oproep die open staat voor alle thema’s ook een thematische oproep lanceren waarmee we overheden en publieke organisaties extra willen stimuleren om op dit thema in te zetten. Voor dit jaar is dat Circulaire Economie en Energietransitie.

Infosessie op 14 september

Heb je een idee om via een overheidsopdracht innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen en valideren die kunnen bijdragen tot een 'circulaire economie' en 'duurzame energietransitie' in Vlaanderen, dan is deze oproep zeker iets voor jou.

Heb je nog wat inspiratie nodig? Hou dan de namiddag van 14 september 2020 vrij in je agenda, dan organiseren we een online ‘inspiratiesessie’ voor innovatie in circulaire economie en energietransitie. Schrijf je hier in!

De deadline voor de aanvragen is 15 december 2020.

Voor alle info over de thematische oproep klik hier.

 

Over het PIO-programma

Het PIO creëert via innovatieve overheidsopdrachten extra mogelijkheden om, samen met ondernemingen en onderzoekscentra, de werking van de Vlaamse publieke sector te vernieuwen en innovatieve antwoorden te bieden op tal van maatschappelijke uitdagingen. Lees hier meer over PIO.

 

Delen: