Nieuw in het e-loket voor ondernemers: Startersgids en O&O haalbaarheidsstudie

Publicatiedatum
Ondernemers kunnen vanaf nu via e-loketondernemers.be de O&O haalbaarheidsstudie aanvragen en de Startersgids raadplegen. Om de Startersgids te raadplegen is geen ondernemingsnummer nodig.

Startersgids 

Je bruist van enthousiasme en ideeën om een bloeiende zaak te starten. Maar hoe ga je van ondernemingsdroom naar zakelijk succes? We bundelden oefeningen, tips, templates en contacten om je netwerk te versterken en je ideeën aan te scherpen in toolkit: de Startersgids. Die kan je vanaf nu ook vanuit het e-loket voor ondernemers raadplegen. Dat lukt ook voor startende ondernemers die nog geen ondernemingsnummer hebben. Je kan inloggen in het e-loket via e-ID of ItsMe. 

O&O haalbaarheidsstudie 

Bedrijven die een innovatief project beogen waarbij de haalbaarheid nog onvoldoende duidelijk is, kunnen beroep doen op een O&O haalbaarheidsstudie. Die haalbaarheidsstudie moet betere en onderbouwde inzichten opleveren over de mogelijkheden en haalbaarheid van de innovatie. Vanaf nu kunnen ondernemers deze studie aanvragen via het e-loket voor ondernemers. 

 

E-loketondernemers.be

E-loketondernemers.be is een centraal overkoepelend digitaal platform waar ondernemers of derden in naam van de onderneming subsidies, vergunningen, erkenningen, … over de verschillende overheidsniveaus heen eenvoudig en veilig kunnen aanvragen en/of opvolgen. Daarnaast kunnen ze er ook de gegevens van hun onderneming terugvinden. Het zorgt voor een gebruiksvriendelijke digitale dienstverlening waarbij ondernemers na hun aanvraag al hun overheidsdossiers vanuit één overzicht kunnen opvolgen. E-loketondernemers.be is een initiatief van VLAIO. 
 

 

Delen: