Nieuw in het e-loket voor ondernemers: de mobiliteitsvergunningen van Stad Gent

Publicatiedatum
Vanaf nu kunnen ondernemers via het e-loket voor ondernemers van VLAIO de mobiliteitsvergunningen van de stad Gent digitaal aanvragen. Het e-loket voor ondernemers is een overkoepelend digitaal platform waar ondernemers dossiers van verschillende overheidsdiensten kunnen aanvragen en opvolgen.

Mobiliteitsvergunningen Stad Gent

Vanaf nu kunnen ondernemers via e-loketondernemers.be van VLAIO de mobiliteitsvergunningen van de stad Gent digitaal aanvragen. Het gaat om de parkeervergunning en de vergunning toegang tot het autovrij gebied. Dit is het resultaat van een efficiënte samenwerking met de stad Gent.

 

Wat is e-loketondernemers.be?  

Het e-loket voor ondernemers is een overkoepelend digitaal platform waar ondernemers dossiers van verschillende overheidsdiensten kunnen aanvragen en opvolgen. Voorbeelden zijn de kmo-portefeuille, diverse coronamaatregelen, groei- en logiessubsidies, aanwervingsincentives, ...   

Verder kunnen ze bekijken wat de status is van het dossier dat ze hebben aangevraagd. E-loketondernemers.be van VLAIO biedt één overzicht van alle overheidsdossiers van een bedrijf en wordt nog verder uitgebreid met producten en diensten van andere agentschappen en lokale besturen.