Meer dan 35.000 bezoekers voor #SuperNova18

Publicatiedatum
Van 27 tot 30/09 vond het technologie- en innovatiefestival SuperNova plaats in Antwerpen. Zo'n 35.000 bezoekers proefden van de toekomst. Een terugblik.

Veel bezoekers voor #SuperNova18

Van 27 tot 30 september vond de eerste editie van het technologie- en toekomstfestival SuperNova plaats in Antwerpen. De conferentie tijdens de eerste twee dagen bracht 4120 professionals en 47 internationale sprekers naar de Waagnatie. Tijdens het zonnige weekend genoten meer dan 30000 bezoekers van de Tech Expeditie op 16 locaties en paviljoenen op het Antwerpse Eilandje.

SuperNova Expedition

VLAIO op SuperNova

Ook wij waren aanwezig met een eigen stand op de SuperNova Tech Fair. Heel wat tech bedrijfjes, maar ook studenten, onderzoekers en collega-ambtenaren, hebben hun vragen gesteld aan onze experten. 

Onze bezoekers konden ook kennis maken met onze chatbot Liam. Aan de hand van enkele vragen gidst Liam je door ons aanbod van advies, coaching en financiering. Je kon ook je gegevens achterlaten voor een persoonlijk gesprek met één van onze VLAIO bedrijfsadviseurs na de beurs.

VLAIO op SuperNova