Afspraak met de toekomst tijdens SuperNova festival

Publicatiedatum
Van 27 tot 30 september verzamelen veelbelovende bedrijven zich in Antwerpen voor talks, pitching en showcasing. Ook VLAIO is erbij. Jij ook?
SuperNova

Tech & Innovatie festival voor creatives

Flanders DC en Scale-Ups.eu organiseren samen SuperNova, het tech en innovatiefestival voor creatives, ondernemers en het grote publiek. Tijdens SuperNova verzamelen opinieleiders en veelbelovende bedrijven zich in Antwerpen voor talks, pitching en showcasing. De Vlaamse regering trekt voor dit initiatief 1,6 miljoen euro uit.

Ook VLAIO is aanwezig met een stand, waar je bij onze VLAIO bedrijfsadviseurs terecht kan met al je innovatie- en ondernemersvragen. 

Haal inspiratie bij de opinieleiders van vandaag

Laat je inspireren door opinieleiders en game changers uit zoals Seth Godin (wereldwijde best-selling auteur), Philip Inghelbrecht (Founder van Shazam), Neri Oxman (architecte, designer en professor), Neil Harbisson ('s werelds eerste officiële cyborg). Ontdek hun toekomstvisie en inzicht over de technologie, bedrijfsconcepten en creatieve ondernemingen.

Gratis weekend voor het grote publiek

Het festival op het Antwerpse Eilandje richt een (gratis) weekend in voor het grote publiek, met een expo en een belevenisparcours. Het Eilandje zal veranderen in één groot digitaal proeflabo, waar bezoekers kunnen kennismaken met de stad van de toekomst: welke impact zullen nieuwe snufjes hebben op onze levensstijl? Het doel? De drempelvrees voor nieuwe, technologische toepassingen verlagen. 

speakers SuperNova

Delen: