Krijg in 2021 steun voor het cybersecurity verbetertraject van jouw kmo

Publicatiedatum
Je wil je kmo cyberveiliger maken onder begeleiding van een professionele cybersecurity specialist? Goed nieuws, in 2021 zal VLAIO dit groeitraject ondersteunen via de nieuwe subsidie voor cybersecurity verbetertrajecten.

Cybersecurity verbetertrajecten voor Vlaamse kmo’s 

Ben je als Vlaamse kmo voor je bedrijfsprocessen sterk afhankelijk van data-uitwisseling, software of verbonden IoT-systemen? Vanaf 2021 zal VLAIO je via de cybersecurity verbetertrajecten steun geven voor het inkopen van extern advies en begeleiding die je nodig hebt om een impuls te geven aan de cybersecurity maturiteit van jouw bedrijf.

Het gaat hierbij om diepgaande trajecten die bestaan uit een grondige (technische) analyse en de opmaak van een cybersecurity actieplan. De trajecten voorzien ook ruimte voor begeleiding op maat bij het oplossen van de vastgestelde prioritaire veiligheidsproblemen.   

VLAIO heeft voor het begeleiden van deze CS-verbetertrajecten 9 dienstverleners geselecteerd. Dit laat elk bedrijf toe de dienstverlener te kiezen die het best aansluit bij zijn profiel. Elk traject heeft een omvang tussen de € 25.000 en € 50.000 waarbij VLAIO 45% van de kost voor zijn rekening neemt. De Vlaamse Regering trek hier € 4 miljoen voor uit. Het Team Bedrijfstrajecten van VLAIO en andere organisaties uit het VLAIO Netwerk zullen de trajecten mee ondersteunen.  

Via deze pagina kan je binnenkort doorklikken naar het specifiek aanbod van de 9 geselecteerde dienstverleners:

De 9 geselecteerde dienstverleners zijn: 

  1. BA
  2. Cranium Belgium
  3. Cronos Public Services
  4. EY Advisory Services
  5. NETCURE
  6. NVISO Belgium
  7. PwC Enterprise Advisory
  8. Resilient
  9. Toreon
 

Nieuwe website gidst je naar de #digitaletoekomst  

Vandaag investeren we in het ondernemerslandschap van morgen. Het door de Vlaamse overheid gesteunde aanbod rond digitalisering is dan ook groter dan ooit! VLAIO bundelt daarom op digitaletoekomst.be alle initiatieven rond starten met digitalisering, artificiële intelligentie, cybersecurity en industrie 4.0.   

Als ondernemer met digitale ambities vind je op digitaletoekomst.be  nuttige informatie, inspirerende verhalen en een handig overzicht van alle steun-, coaching- en begeleidingsmogelijkheden. #digitaletoekomst