Hoe krijg je subsidies van de EIC? Infosessie op 1 juli

Publicatiedatum
De European Innovation Council (EIC) heeft voor de periode 2019-2020 een budget  van € 2 miljard voor het ondersteunen van disruptive, markt-creërende innovaties. Op 1 juli komen experten van het Europese Commissie de EIC pilot voorstellen in Brussel.
Poster van de European Innovation Council

Het werkprogramma 2019-2020 wordt toegelicht. Ook praktische aspecten van de op komst zijnde calls komen aan bod.

Wat valt er onder deze EIC pilot?

  • EIC Pathfinder bevat  FET-Open en FET-Proactive. Deze bieden tot € 4 miljoen subsidie voor interdisciplinair onderzoek en innovatie door consortia naar radicaal nieuwe, wetenschappelijke gebaseerde technologieën.
  • EIC Accelerator: deze bouwt voort op het  SME Instrument (fase 2) en biedt subsidies en kapitaal aan kmo’s die met disruptieve producten, diensten en business modellen de markt willen veroveren.
  • Fast Track to Innovation (FTI) richt zich op consortia met relatief mature, disruptieve technologieën en business modellen.
  • EIC Horizon Prizes voor het oplossen van specifieke uitdagingen.

Krijg alle info op 1 juli

Kom alles te weten tijdens de roadshow in Brussel op maandag 1 juli van 14.00 tot 17.00 u in het Ellipsgebouw te Brussel. Het werkprogramma 2019-2020 wordt toegelicht. Ook praktische aspecten van de op komst zijnde calls komen aan bod.

Schrijf je hier in! (voor 24 juni).