Gebruikersrechten digitale steunmaatregelen vervallen: dit moet je doen

Publicatiedatum
De kmo-portefeuille, de coronamaatregelen en de ecologiepremie+ zijn voor de aanvraagprocedure gekoppeld aan het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid. In de periode tussen oktober en december zullen zo’n 90.000 gebruikers via verschillende e-mails verwittigd worden dat hun rechten vervallen. Kreeg je ook verschillende e-mails? Lees dan snel verder om te weten wat je moet doen.

Stroom automatische e-mails gebruikersbeheer

Het gebruikersrecht is beperkt in tijd. In de periode tussen oktober en december zullen veel gebruikersrechten vervallen. 10 dagen voor de vervaldatum begint het gebruikersbeheer automatische mails te versturen. Dat betekent dat je gedurende 10 dagen elke dag een mail zal krijgen om de einddatum van het recht aan te passen. 

Hoe ga je te werk?

Ben je een wettelijk vertegenwoordiger? Dan hoef je niets te doen. Je kan rechtstreeks blijven aanmelden op de toepassing (ook nadat jouw rechten vervallen zijn).

Ben je geen wettelijk vertegenwoordiger? Dan dient de wettelijk vertegenwoordiger van jouw onderneming het toegangsrecht te verlengen via Het Gebruikersbeheer.

Wil je weten of je een wettelijk vertegenwoordiger bent of wie de lokale beheerders van jouw onderneming zijn? Kijk dan onder de tab "functies" in de KBO Public Search

Voorbeeld van de e-mail die gebruikers krijgen
 

Vragen? Meer info? 

Meer info over het gebruikersbeheer en een handleiding vind je op deze pagina

Wie verdere vragen heeft, kan naar het Contact Center van de Vlaamse overheid bellen op het nummer 1700
Opgelet: het Contact Center van VLAIO kan je hiermee niet verder helpen.

 

Delen: