FEops wint 'Prijs van de Vlaamse Regering voor Scale-up van het Jaar'

Publicatiedatum
EY reikte gisteren awards uit voor 'Onderneming van het Jaar' en 'Scale-up van het Jaar'. In die laatste categorie viel VLAIO-klant FEops in de prijzen, proficiat!

Jaarlijkse EY-awards

Dit jaar werd voor 28e keer de award van Onderneming van het Jaar® uitgereikt door EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. De prijs zet Belgische bedrijven in de kijker die zich onderscheiden door hun innovatieve aanpak, gedurfde en internationale visie, strategie, gezonde financiële positie, geëngageerd teamwork, deugdelijk bestuur, ambitie en volharding om verder te groeien.

Aliaxis ontvangt prestigieuze trofee van Onderneming van het Jaar® 2022

Een professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, verkoos Aliaxis als Onderneming van het Jaar® 2022. Aliaxis volgt hiermee Aertssen Group op, de laureaat van vorig jaar.

FEops wint de Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar 2022

Het Gentse FEops is een internationale speler op vlak van digitale gezondheidszorg. Hun inspirationele verhaal van sterke passie, visie en doorzettingsvermogen van de oprichter maakt dit Gents bedrijf tot de verdiende winnaar van de Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar. FEops is VLAIO-klant en kreeg ook begeleiding van NCP Flanders

Delen: