De Vlaamse Kredietbemiddelaar doet meer dan louter kredietbemiddeling

Publicatiedatum
De Vlaamse Kredietbemiddelaar helpt ondernemingen met een kredietprobleem. Maar kan nog tal van andere gunstige neveneffecten hebben voor de financiële gezondheid van jouw onderneming!
Man die geld opraapt

Halvering interest

Soms moeten ondernemingen tot 15% interest betalen aan hun bank. In een aantal concrete dossiers werd de bemiddelaar daarmee geconfronteerd. Dankzij zijn tussenkomst heeft de bank de interest tot ongeveer de helft herleid.

Overheidswaarborg in plaats van gezinswoning als hypotheek

Soms kunnen startende ondernemingen en vennootschappen wel krediet krijgen, maar worden ze geacht de gezinswoning van de zaakvoerder in hypotheek te geven. Dit creëert een groot risico voor een gezin. In al zeker één project heeft de bemiddelaar er indirect voor gezorgd dat een overheidswaarborg werd aanvaard ter vervanging van de hypotheek.

Kredietbemiddelaar doet meer dan louter kredietbemiddeling!

Een nieuw oog kan verrassende effecten meebrengen. Of hoe de Vlaamse Kredietbemiddelaar soms meer doet dan een krediet over de streep te trekken

 

Meer info over de Vlaamse Kredietbemiddelaar?

Ondervind je moeilijkheden bij de financiering van je onderneming en slaag je er zelf niet in je financieringsprobleem op te lossen? Dan kan je terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar. De dienst zoekt met een neutrale aanpak een oplossing voor jouw financieringsprobleem. De tussenkomst van de kredietbemiddelaar is gratis.