Bouw jij mee een ziekenwagen voor mobiele beroertebehandeling?

Publicatiedatum
Bij een acuut herseninfarct telt elke minuut. Voor dit nieuwe PIO-project van UZ Leuven zoeken we kennis en expertise voor mobiele behandeling.
ambulance

Wie zoeken we?

Voor het project ‘Ziekenwagen voor mobiele beroertebehandeling' nodigen we samen met UZ Leuven en Addestino Innovation Management bedrijven en onderzoeksgroepen uit die kennis en ervaring hebben met constructie van ziekenwagens en mobiele eenheden voor behandeling van patiënten.

Bij een acuut herseninfarct telt elke minuut: hersenweefsel is extreem gevoelig aan zuurstofgebrek, waardoor onomkeerbare schade reeds na ongeveer 5 minuten optreedt. Momenteel kunnen patiënten met een beroerte pas behandeld worden binnen de muren van het ziekenhuis.

Doel marktconsultatie

Tijdens de marktconsultatie willen we vraag- en aanbodzijde voor dit project samenbrengen en 'matchen'. Het is de bedoeling om na te gaan in hoeverre bedrijven en onderzoeksgroepen oplossingen kunnen aanreiken en hoe haalbaar (qua tijd, budget, ontwikkelingstraject, enz.) en innovatief deze zijn.

Bij de start en bij afronding van de consultatie is er mogelijkheid tot netwerking.

Schrijf je in via deze event-link:

 

Wil jij de overheid als klant?

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig! Als grote onderneming, kmo, start-up fo ontwikkelaar kun je dat nu veel makkelijker. Want Vlaanderen zet via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) nu nog meer in op innovatie. Neem een kijkje op deze website om te kijken welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Of lees alvast onze VLAIO-pagina over PIO-projecten