Belangrijkste lessen en volgende trajecten van de Kernmeesters

Publicatiedatum

Met de collectieve leertrajecten onder begeleiding van de Kernmeesters ondersteunt VLAIO steden en gemeenten om samen te bouwen aan de bedrijvige kern van de toekomst. Wat leerden de deelnemende gemeenten in 2023? In welke trajecten in 2024 kan jouw stad of gemeente gratis begeleiding krijgen? Op 19 december kom je het allemaal te weten tijdens een webinar georganiseerd door de Kernmeesters, de VVSG en VLAIO.

Foto van Nicole Baster, unsplash.com

In 2023 gingen 33 lokale besturen aan de slag binnen één of meerdere thematische trajecten. Via een korte terugblik gaan de Kernmeesters tijdens het webinar op 19 december in op de belangrijkste lessons learned. Je maakt ook kennis met de ingezette tools en de gebruikte methodieken.

Schrijf je in voor een collectief leertraject in 2024

In 2024 organiseren de Kernmeesters opnieuw zes collectieve leertrajecten. Tijdens het webinar op 19 december lichten ze deze trajecten uitgebreid toe. Je kan dan zeker ook jouw vragen stellen over de organisatie, het verloop, de inhoud en het leerproces. Ben je overtuigd om in 2024 één of meerdere van deze collectieve leertrajecten van de Kernmeester te volgen? Schrijf je dan snel in!

De Kernmeesters

De Kernmeesters is een multidisciplinair team van ervaren deskundigen onder leiding van IDEA ConsultCityD-WES en Blue Ocean Company/Tweeperenboom. Ook experten van OMGEVINGMINTSupermoon en Rasschaert Advocaten maken deel uit van het consortium. VLAIO stelde de Kernmeesters aan om de collectieve leertrajecten te organiseren voor lokale besturen die bedrijvige kernen versterken.

Delen: