6de ITEA3 oproep staat open

Publicatiedatum
ITEA is een industriegedreven Europees ecosysteem voor collaboratieve R&D projecten die raken aan de brede thematiek van software-intensieve systemen.
ICT

6de ITEA3 oproep - hoe deelnemen?

Er wordt elk jaar een Europese projectoproep georganiseerd in 2 fases. 

ITEA Project Outlines indienen ten laatste op 31 oktober 2019

In een eerste fase wordt een Europees projectvoorstel ingediend (PO, Project Outlines), een eerder beknopte omschrijving van het projectvoorstel. De deadline voor de indiening is 31 oktober 2019.

Full Project Proposal indienen tegen 13 februari 2020

In een tweede fase wordt aan de geselecteerde projecten gevraagd om een Full Project Proposal (FPP) in te dienen tegen 13 februari 2020. Deze zal op Europees niveau geëvalueerd worden, waarin de beste projecten een Eureka!-label krijgen.

Alle informatie over deelname aan het programma vind je op de ITEA-pagina van deze website en op de ITEA3 website.

Vlaamse aanvraag bij VLAIO

Naast de internationale ITEA-aanvraag, is het nodig om een Vlaamse aanvraag in te dienen bij het VLAIO, ten laatste op 15 mei 2020, 12.00 uur. 

Indienen gebeurt via de subsidiekanalen ontwikkelingsproject of onderzoeksproject. We verwachten dat de bijdragen van alle betrokken Vlaamse partners in één aanvraag per project gebundeld worden. De indiening gebeurt via het VLAIO online platform (zie knop ‘aanvragen’ bij de deelnemende subsidies).

Vraagje?

Onze contactpersoon voor ITEA is Frederik De Vusser.