4 nieuwe IT vacatures via Vlaanderen Connect

Publicatiedatum
We zoeken vier nieuwe collega's om onze afdeling Data & Interne Innovatie te versterken: een Security Officer, een ICT-architect, een Business Analist, en een PMO Projectleider Digitalisering.

Vier IT-vacatures

We zoeken versterking voor onze afdeling Data & Interne Innovatie:

Data & Interne Innovatie

De afdeling Data & Interne Innovatie staat in voor de coördinatie van de digitaliseringsstrategie. 50 enthousiaste collega's zorgen voor een betrouwbare digitale werkomgeving voor alle medewerkers van VLAIO. De afdeling bouwt en beheert het dataplatform en de datatoepassingen, levert digitale ondersteuning voor nieuwe diensten, subsidies of processen, en vormt de drijvende kracht achter innovatie binnen het agentschap.

 

Werken voor Vlaanderen connect

Boeiende en uitdagende IT-functies én de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder het verder uitbouwen van een digitale en slagkrachtige Vlaamse overheid. Dat is werken voor Vlaanderen connect. Elke dag zetten onze medewerkers zich mee in om de Vlaamse overheid verder te digitaliseren opdat deze nog beter ten dienste kan staan van burgers, ondernemers en organisaties.

Bij Vlaanderen connect word je voor onbepaalde duur ter beschikking gesteld aan één van de entiteiten van de Vlaamse overheid en lokale besturen, waar je ondersteuning biedt bij het realiseren van een datagedreven overheid. Voor deze vier vacatures werk je minstens enkele jaren op de afdeling Data & Interne Innovatie van VLAIO. 

 

Delen: