1ste oproep 2018 Baekeland-mandaten staat open!

Publicatiedatum
Baekeland-mandaten zijn gericht op onderzoekers die een doctoraatsproject willen uitvoeren in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. De eerste oproep voor 2018 is opengesteld, met uiterste indieningsdatum op maandag 26 maart 2018 om 12 uur.

Binnen dit programma willen we de mobiliteit van de doctoraatsstudent stimuleren, niet alleen tussen de academische en industriële wereld, maar ook internationaal. Het Baekeland-programma staat open voor mandatarissen uit alle wetenschapsgebieden, alle nationaliteiten en leeftijden. Pas afgestudeerde onderzoekers kunnen een aanvraag indienen, maar ook mensen die al jarenlang binnen een bedrijf werken, krijgen binnen het Baekeland-programma de kans om te doctoreren, terwijl ze binnen het bedrijf aan de slag kunnen blijven.

De eerste oproep voor 2018 is opengesteld, met uiterste indieningsdatum op maandag 26 maart 2018 om 12 uur.

Voor de modaliteiten van het Baekeland-programma wordt verwezen naar de handleiding Baekeland-mandaten. Er is een template beschikbaar voor de opmaak van een projectaanvraag, voor de opmaak van de begroting van een Baekeland-project en de opmaak van de bedrijfsinformatiefiche. Alle documenten kan je terugvinden op de website

Potentiële indieners kunnen voor een verkennend gesprek langskomen. Zo een bespreking neemt ongeveer 1 uur in beslag. Hiervoor zijn adviseurs beschikbaar op 5 februari 2018 en 8 maart 2018 voor de verschillende wetenschapsdomeinen en toepassingssectoren. Een verkennend gesprek kan aangevraagd worden, via dit webformulier.


Voor meer informatie kan je een e-mail naar baekeland-IM@vlaio.be sturen.

Delen: