Vlaamse infodag over EU-innovatiefonds

Op vrijdag 12 januari organiseren VEKA en VLAIO deze infosessie om Vlaamse stakeholders te informeren over de oproepen van het EU-innovatiefonds. Na een welkomstwoord van Diplomatiek Vertegenwoordiger van Vlaanderen bij de Europese Unie Matthias De Moor, zullen Stefaan Vergote (DG CLIMA) en Marc Vanderhaegen (CINEA) de huidige oproepen presenteren. Vervolgens zal het GIGA-SCALES-project, een van de succesvolle projecten uit de vorige oproepen van het EU-innovatiefonds, voorgesteld worden door Agfa. Ten slotte zullen VEKA en VLAIO de Vlaamse dienstverlening duiden.

Dit event is afgelopen

Na het plenair gedeelte is het mogelijk om in gesprek te gaan met de Europese Commissie om uw projectvoorstel af te toetsen en specifieke vragen over de aanvraagprocedure te stellen. Indien je dat wenst, kan je via het inschrijvingsformulier een bilateraal gesprek inboeken.

Programma

  • 13.00 u.: ontvangst met koffie
  • 13.15 u.: welkomstwoord (Matthias De Moor, Diplomatiek Vertegenwoordiger van Vlaanderen bij de EU)
  • 13.25 u.: presentatie over de oproepen (inclusief de veiling) onder het EU-innovatiefonds (Stefaan Vergote, DG CLIMA & Marc Vanderhaegen, CINEA)
  • 13.45 u.: Q&A
  • 13.55 u.: projectvoorbeeld: GIGA-SCALES (Agfa)
  • 14.10 u.: dienstverlening vanuit Vlaanderen (Simon De Wachter, VEKA)
  • 14.15 u.: 1-op-1-gesprekken met de Europese Commissie Praktische informatie:

Doelpubliek

Potentiële projectpromotoren in Vlaanderen die een aanvraag voor een van de oproepen van het EU-innovatiefonds willen indienen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO en VEKA

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Permanente Vertegenwoordiging van België bij de EU Belliardstraat 65 1000 Brussel