Verken het potentieel van generatieve AI

Door middel van een reeks use cases zullen we laten zien hoe generatieve AI effectief kan worden gebruikt om innovatie, creativiteit en probleemoplossing in verschillende sectoren te stimuleren. Vlaamse AI-experts zullen licht werpen op de fundamentele principes van generatieve AI en uitleggen hoe het mogelijk is om te leren van bestaande gegevens en autonoom nieuwe, originele inhoud te genereren.

Dit event is afgelopen

De sessie bevat voorbeelden uit de praktijk uit industrieën zoals kunst en design, gezondheidszorg, financiën, productie en meer. Ontdek hoe generatieve AI een revolutie teweegbrengt in het creatieve proces en het genereren van realistische afbeeldingen, video's en muziek mogelijk maakt. Ontdek hoe generatieve AI het productontwerp en maatwerk in de productie verbetert en klantervaringen in meerdere sectoren transformeert. 

We moedigen actieve deelname aan en nodigen deelnemers uit om hun vragen, zorgen en ideeën naar voren te brengen. Vlaamse AI-experts zullen uitgebreide antwoorden geven, waarbij onderwerpen als ethiek, vooringenomenheid, uitlegbaarheid en privacy in de context van generatieve AI aan bod komen. Doe met ons mee om een levendige uitwisseling van kennis te bevorderen en samen de grenzeloze kansen voor te stellen die generatieve AI voor de toekomst biedt. 

Sprekers: o.a. Sammy Deprez, Head of Technology @ Arinti

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 17 joktober van 11u00 tot 12u30
Locatie: MS Teams
Formaat: Webinar
Taal: Nederlands
Prijs: gratis

Contact person
Joke Van Gheluwe - joke.vangheluwe.ext@agoria.be

Sponsors

VLAIO & EU

Dit event is afgelopen