Vanheede Environment Group

Vanheede is een familiebedrijf dat al sinds 1968 actief is in afvalinzameling en -verwerking. Tijdens het bezoek zullen we getuige zijn van de voortdurende transformatie van hun site. De voormalige kleiputten zijn omgevormd tot stortplaatsen, de gebouwen zijn gerenoveerd om plaats te bieden aan ultramoderne sorteerfaciliteiten, en nog veel meer zal te beleven zijn.

Praktisch

Date
Tijdstip
09.30 - 12.00 uur
Locatie

Vanheede Environment Group Moorseelsesteenweg 17 8800 Roeselare

Op donderdag 23 mei 2024 krijgen we de kans om deel te nemen aan een 'Meet and Peek' bezoek aan Vanheede Environment Group in Rumbeke. Vanheede is een familiebedrijf dat al sinds 1968 actief is in afvalinzameling en -verwerking.

Met een team van 1.000 toegewijde medewerkers hebben ze belangrijke stappen gezet in hun vakgebied. Tijdens ons bezoek zullen we getuige zijn van de voortdurende transformatie van hun site in Rumbeke. De voormalige kleiputten zijn omgevormd tot stortplaatsen, de gebouwen zijn gerenoveerd om plaats te bieden aan ultramoderne sorteerfaciliteiten en zelfs de oude schoorsteen heeft een nieuwe bestemming gevonden als zendmast. Bovendien is de baksteenopslag gereorganiseerd om er kantoren en parkeerplaatsen in onder te brengen.

Dit bezoek geeft ons niet alleen inzicht in de evolutie van deze specifieke locatie, maar biedt ons ook een beter begrip van Vanheede's inzet voor een duurzaam milieu.

Als afsluiter van ons bezoek zullen we hun PMD-sorteerfaciliteit verkennen en meer te weten komen over hun inspanningen op het gebied van plasticrecycling.

Praktisch

🦺 Breng een fluohesje en veiligheidschoenen (of stevige bottines) mee!

⏰ Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Deelnameprijs
180 euro excl.btw
Organisator
Centexbel

Praktisch

Date
Tijdstip
09.30 - 12.00 uur
Locatie

Vanheede Environment Group Moorseelsesteenweg 17 8800 Roeselare

Locatie

Adres

Vanheede Environment Group Moorseelsesteenweg 17 8800 Roeselare