Van trendanalyse tot succesvolle innovatie

<p>Je bent op zoek naar tools om trends te detecteren, analyseren en implementeren. Het traject ‘Van trendanalyse tot succesvolle innovatie’ is een unieke opleiding die jouw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst.</p>

Dit event is afgelopen

Bedrijven streven ernaar om een voorsprong te hebben op hun concurrenten door strategisch afgestemde nieuwe ideeën op de markt te brengen die aansluiten bij diverse doelgroepen. Maar hoe kan je dit nu het best doen? Ontdek het tijdens de opleiding: ‘Van trendanalyse tot succesvolle innovatie’. De opleiding geeft een brede kijk op de maatschappij, de consumenten­behoeften en het bedrijfs­leven. Je verwerft scherpe inzichten in mensen, hun levens­stijl en hun passies. Want vooruitstrevende bedrijven weten hoe belangrijk het is om te begrijpen hoe hun sector er morgen zal uitzien. 

Wat kan je verwachten?

  • Als toekomstige trendkenner verwerf je inzichten in de nieuwste innovatieve evoluties en toepassingen in diverse sectoren. 
  • Je observeert behoeften en gedragingen. 
  • Je analyseert en werkt verschillende scenario’s uit voor jouw bedrijf.

Voor wie?

  • Je bent een zaakvoerder, innovatie-expert, strateeg, researchmedewerker, creatieveling, etc. en je wilt concrete scenario's ontwikkelen om trends te vertalen naar bedrijfsconcepten die aanslaan op de markt.
  • Je hebt een gezonde dosis motivatie en nieuwsgierigheid

Drie sessies

Sessie 1: woensdag 24 januari, 9.00u-12.00u

Introductie

Sessie 2: woensdag 31 januari, 9.00u-12.00u

Strategie en aanpak

Sessie 3: woensdag 7 februari, 9.00u-12.00u

Analyse

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Geel) Kleinhoefstraat 9 2440 Geel