Starten met je eigen webwinkel - webinar uit de reeks "Eerste Hulp Bij Online verkoop"

De coronacrisis treft Vlaamse ondernemers uit tal van sectoren erg hard. Het sluiten van winkels heeft een grote impact en zal nog lange tijd zijn sporen nalaten. Om je klanten nog te kunnen bereiken, moet je zaak online sterk aanwezig zijn. In 5 webinars wil VLAIO je inspireren om niet bij de pakken neer te zitten, en nu je online aanwezigheid te boosten!

Dit event is afgelopen

Dit webinar wordt na afloop ook beschikbaar gemaakt op Je zaak online!

Je hebt een mooie etalage, vriendelijk klantenonthaal en een goede service. Jouw speciaalzaak draagt bij aan een divers lokaal aanbod, een levendige stadskern en de kwaliteit van het leven in jouw stad of gemeente. Daar zijn we je dankbaar voor. Maar nu heel wat winkels verplicht voor een 2de keer gesloten zijn, kan je jouw klanten alleen online nog bereiken. Ook in de toekomst zal online verkoop steeds meer de norm worden. Hoog tijd dus om dit verkoopskanaal te omarmen en toe te voegen aan jouw klantgerichte dienstverlening!

De Vlaamse overheid wil je graag ondersteunen bij de transformatie naar digitale verkoop. Dit inhaalprogramma - bestaande uit een reeks gratis webinars - is speciaal ontworpen om van jouw fysieke winkel ook een virtuele winkel te maken. 

In 5 boeiende, laagdrempelige sessies ontdek je tal van tips over starten met verkoop via internet, digitale strategie en virtuele communicatie met je klanten. Ook krijg je steeds de kans om je vragen rechtstreeks aan experten van Mex United te stellen, ook na het uitzenden van de webinars. Kortom, alles om jouw zaak praktisch klaar te stomen voor de toekomst, want online gaat nooit meer weg!

Op het programma in de reeks

1. Hoe Google jouw zaak ziet (o.a. Google my business)
Dinsdag 24 november 2020
8.30 - 10 uur

2. Online verkopen via Facebook en Instagram
Donderdag 26 november 2020
20 - 21.30 uur

3. Slimme online tools waar je fysieke winkel beter van wordt (reserveren, click&collect, whatsapp, …)
Dinsdag 1 december 2020
08.30 - 10 uur

4. Online verkopen zonder eigen webshop
Donderdag 3 december 2020
20 - 21.30 uur

5. Starten met een eigen webwinkel
Woensdag 9 december 2020
20 - 21.30 uur

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen