Smart & Technical Textiles 2024

Ter gelegenheid van de toonaangevende internationale vakbeurs voor technisch textiel en non-wovens TechTextil van 23 tot 26 april 2024 in Frankfurt, organiseert het Enterprise Europe Network een internationaal brokerage-evenement voor bedrijven, onderzoeksinstellingen en alle belanghebbenden die gezamenlijke projecten, technische samenwerking of nieuwe zakelijke contacten met partners uit Europa en de rest van de wereld willen verkennen.

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie
Online

Binnen dit kader wordt de mogelijkheid geboden om hetzij live meetings te houden in Frankfurt tijdens TechTextil (23-25 april 2024) hetzij online meetings in te plannen in de maanden april en mei.    

Aanvullend met de matchmaking worden enkele informatieve sessies voorzien over specifieke onderwerpen. Naast een forum om jouw internationale handelsrelaties uit te bouwen is dit zo eveneens een unieke gelegenheid om kennis te maken met nieuwe producten en trends.

Registreer je hier om meetings, on-site of online, in te plannen of contacteer tania.demeyere@fitagency.be  in geval je verdere vragen hebt.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network - VLAIO

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie
Online