PR_D_CT DAY 2023 - dé unconference voor en door digital product managers

Software bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij cloud en open source. Maar softwareproducten maken waar klanten van houden én die zeer winstgevend zijn: dat is moeilijk, heel moeilijk. Het is de taak van een productmanager om goed te begrijpen wie de ideale klant is, welke dringende behoeften hij heeft, en welke functieset goed genoeg is om een bloeiend bedrijf te maken. Als productmanager heb je voortdurend te maken met verzoeken van klanten, de steun in de organisatie, ontwikkelaars en "iedereen die een goed idee heeft", terwijl iedereen wel verwacht dat je met een consistent product komt. Het is misschien wel de zwaarste, maar ook de meest dankbare baan in een softwarebedrijf.

Dit event is afgelopen

PR_D_CT DAY 2023  is speciaal voor jou gemaakt, beste productmanager. Het is een dag met uitdagende getuigenissen van hoe andere productmanagers hun dag organiseren, waar ze geleerde lessen delen, dingen die werkten en die niet werkten. Het is ook een dag waar je een deel van de ervaring levert: de middag is interactief, met breakouts rond onderwerpen die het publiek aandraagt.

Voor wie

Dit evenement is gericht op freelancers en werknemers van software- en niet-softwarebedrijven, die digitale producten ontwikkelen in verschillende groeistadia, en die willen leren van peers.

Jij bent

 • een productmanager bij een SaaS-bedrijf
 • een UI-UX ontwerper in een Saas bedrijf
 • een founder een CTO, een VP marketing, een VP Sales, enz. die de facto het productbeheer in uw bedrijf doet.

Programma

10:00 - 10:15

Welkomstwoord door Nick Boucart, Senior Adviseur Software Engineering & ICT bij Sirris

10:15 – 10:50

3 sprekers delen hun productervaringen in verschillende groeistadia + Q&A 

1. GROWTH STAGE (10:15 - 10:50)

Leander Naessens, CEO at Peripass
Logistics software - vertical enterprise saas
Peripass werd 5 jaar geleden gelanceerd en heeft momenteel een groeipercentage van 115%.

Leander zal spreken over het belang van afgestemde marketing, verkoop en productontwikkeling voor een snelle en efficiënte lancering op de markt.

www.peripass.com

2. SCALING STAGE (10:50-11:25)

Arne Snauwaert - Product Manager at Mollie
Na meerdere functies bij Mollie is Arne momenteel verantwoordelijk voor de onboarding ervaring, front- en backend, ten dienste van alle klanten en de interne operationele teams, in de functie van Product Manager bij Mollie. Terwijl Mollie nieuwe klanten werft, is het de visie van zijn team om schaalbare en efficiënte producten te leveren om dit groeitraject te ondersteunen.
Van 4 naar 40 productmanagers. Hoe wel en hoe niet te schalen. 
www.mollie.com

3. MATURITY STAGE (11:25-12:00)

Dmytro Protsyk - Staff Product Ops Manager - Growth at Collibra

Data generalist, Product manager en stichtend lid van Collibra's Production Operations team, gefocused op het versnellen van Product craft op het gebied van adoptie en groei.
Dmytro zal spreken over "De problemen waar PM's tegenaan lopen in de scale-up/corp-up fase".
www.collibra.com

12:00-13:00 - Lunch & networking

13:00 – 17:00 UNCONFERENCE 

Een unconference is een deelnemersgestuurd evenement waarbij de deelnemers de agenda bepalen en de discussies leiden.

5 ronde tafels + stemming & call for talks, potentiële onderwerpen:

 • Agile product management
 • Customer feedback & validation
 • Product Strategy
 • UX design
 • Data-driven product management
 • Product marketing
 • Release planning
 • Emerging technologies & trends
 • Estimations
 • Different cultures, different needs
 • Online payment solutions
 • Pricing
 • Micro-services

Prijs

Deelnemers betalen € 349. Dankzij de steun van VLAIO in het kader van het project #industriepartnerschap betalen bedrijven uit Vlaanderen slechts € 105. Annuleringen dienen per e-mail (events.admin@sirris.be) meegedeeld te worden. Annuleringen die 3 werkdagen voor het evenement worden doorgegeven, zijn gratis. In geval van no-show of annulering op de dag zelf wordt het volledige inschrijvingsgeld aangerekend. Vervanging door een collega is altijd mogelijk mits dit vooraf per e-mail (events.admin@sirris.be) wordt gemeld.

Dit evenement maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarin 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema's: Digitalisering, Duurzaamheid & Industrie 4.0. Zij doen dit onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Deelnameprijs
105 euro/349 euro
Organisator
Sirris
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde