PR_D_CT DAY 2023 !

Ben je een product manager bij een SaaS bedrijf en wil je het spel voorblijven? Doe mee aan de eerste editie van de PR_D_CT DAY waar we de unieke uitdagingen bespreken waarmee productmanagers in de SaaS-industrie worden geconfronteerd.

Dit event is afgelopen

Herken je dit?

Software bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij cloud en open source. Maar softwareproducten maken waar klanten van houden én die zeer winstgevend zijn: dat is moeilijk, heel moeilijk. Het is de taak van een productmanager om goed te begrijpen wie de ideale klant is, welke dringende behoeften hij heeft, en welke functieset goed genoeg is om een bloeiend bedrijf te maken. Als productmanager heb je voortdurend te maken met verzoeken van klanten, de steun in de organisatie, ontwikkelaars en "iedereen die een goed idee heeft", terwijl iedereen wel verwacht dat je met een consistent product komt. Het is misschien wel de zwaarste, maar ook de meest dankbare baan in een softwarebedrijf.

PR_D_CT DAY 2023  is speciaal voor jou gemaakt, beste productmanager

Het is een dag met uitdagende getuigenissen van hoe andere productmanagers hun dag organiseren, waar ze geleerde lessen delen, dingen die werkten en die niet werkten. Het is ook een dag waar u een deel van de ervaring levert: de middag is interactief, met breakouts rond onderwerpen die het publiek aandraagt.

Voor wie

Dit evenement is gericht op freelancers en werknemers van software- en niet-softwarebedrijven, die digitale producten ontwikkelen in verschillende groeistadia, en die willen leren van peers.

Jij bent

  • een productmanager bij een SaaS-bedrijf

  • een UI-UX ontwerper in een Saas bedrijf

  • een founder een CTO, een VP marketing, een VP Sales, enz. die de facto het productbeheer in jouw bedrijf doet.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 105
Organisator
Sirris
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde