Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy 2021

Over de Europese grenzen heen pitchen, matchen en netwerken met organisaties en bedrijven die net als jij innovatieve en grens- en sectoroverschrijdende industriële waardeketens in de bio-economie willen opzetten? Dan is het ‘Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy’ event iets voor jou.
Goudsbloemenveld

Dit event is afgelopen

Pitchen, matchen en Netwerken in de bio-economie op 28 september

Dit pitching-, matchmaking- en netwerkevenement brengt de netwerken van zes belangrijke bio-economieplatformen samen: Pilots4U, Tech4Biowaste, BioeconomyVentures, Smartbox, Waste2Func en Bio Base Connect. Op die manier kunnen we een gevarieerde opkomst garanderen, gaande van investeerders, kmo's, start-ups, bijna-start-ups, scale-ups, grote bedrijven, onderzoeksorganisaties, technologieleveranciers tot organisaties die relevante innovatiediensten aanbieden, zoals toegang tot financiering, schaalvergrotingstests, testen van toepassingen, schrijven van businessplannen, analyse van grondstoffen, levenscyclusanalyse, sociale aanvaarding, enz.

Deelnemers worden uitgenodigd om een pitch aanvraag in te dienen voor een 6 minuten durende pitch. Aangezien we 6 pitch sessies van elk 90 minuten organiseren, zijn we op zoek naar ten minste 66 inspirerende pitches. Om geen interessante ontwikkelingen uit te sluiten, worden de pitchcategorieën niet gedefinieerd bij inschrijving, maar moeten ze relevant zijn voor de verdere ontwikkeling van de bio-economie.

De matchmaking zijn één-op-één ontmoetingen van 15 minuten gericht op het vinden van nieuwe partners. De planning van deze ontmoetingen zal worden ondersteund door een online matchmaking systeem, gemakkelijk te gebruiken op een smartphone of laptop.

Maak een afspraak met een VLAIO bedrijfsadviseur

VLAIO bedrijfsadviseur Emily Verhelst is er aanwezig om al jouw vragen rond bio-economie in Vlaanderen te beantwoorden. Op de website kan je je inschrijven en meteen een afspraak met haar boeken.

Deelnameprijs
59 euro
Organisator
Pilots4U

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Sheraton Brussels Airport Brussels Airport 1930 Brussel