Masterclass 4: IP Safeguard

De business angel Masterclasses zijn geheel gericht op de noden van de investeerder en worden gegeven door experts via partners, BAN Flanders dealguides en ervaren business angels uit het investeringsnetwerk.

BAN Flanders maakt het mogelijk om gerichte vorming te geven door expertise in te roepen van ervaren investeerders. Iemand die met vragen zit over het gehele investeringsproces, wordt thematisch door 8 colleges geleid die telkens specifiek inzoomen op dat topic. Tijdens de eerste online kennismaking aligneren we de verwachtingen van alle deelnemers. Zo garandeert BAN Flanders in een ‘class’ een flexibel aanbod afgestemd op elke aanwezige, ongeacht zijn of haar ervaring, kennis of achtergrond.

funding.academy by BAN Flanders

Praktisch

Date
Tijdstip
20.00 - 21.00 uur
20.00 - 22.00 uur
Locatie

Officenter Leuven Grauwmeer 1 3001 Leuven

Beschermen van intellectuele eigendom

Jonge starters hebben vaak niet de nodige aandacht voor hun intellectuele eigendom en kunnen daarin de steun van business angels gebruiken. Ontdek de wereld van auteursrechten, octrooien en intellectuele eigendom (IP). Deze verkenning belicht ook de fiscale aspecten en behandelt royalties, IP-overdracht en bescherming tijdens de aanvraag. Leer effectieve strategieën voor IP-verdediging, begrijp de kosten en ontdek aanvullende beschermingsmaatregelen zoals merken en logo’s. Een compacte crash-course voor het waarborgen van de creatieve rijkdommen die bedrijven onderscheiden sluit ons voorjaarsprogramma af in juni.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Prijs voor niet-leden: €300 (excl. btw)
Organisator
BAN Flanders

Praktisch

Date
Tijdstip
20.00 - 21.00 uur
20.00 - 22.00 uur
Locatie

Officenter Leuven Grauwmeer 1 3001 Leuven

Locatie

Adres

Officenter Leuven Grauwmeer 1 3001 Leuven