WISE Academy - BAN Flanders

Jij dipt de tenen in het water als ondernemer of investeerder of hebt behoefte aan iets meer verdieping en onderbouw van risicokapitaalkennis? Ja! De eerste of nieuwe investeringen dringen zich aan? Gebruik je tijd wel en bereid je goed voor. Een grondige voorbereiding bepaalt al 50% van je eerste kapitaalsronde. Houd in gedachten dat een gemiddelde investering zo’n 6 maanden in beslag neemt.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in de investeringswereld, maar specifiek een lifesaver wanneer ondernemers én investeerders in dialoog gaan over risicokapitaal, hetzij als vrager, hetzij als verschaffer.

Wat kan je verwachten?

Is de vaktaal van het investeren je nog wat onbekend? Dan kan de WISE Academy jou alles leren om investeerders tijdens een pitch omver te blazen. Bij BAN Flanders drukken we erop dat ook investeerders zich goed inlezen. Zeker nieuwe investeerders hebben ook baat bij het doorspitten van een cap table en de term sheet.

Hoe pakken we dit aan?

Op de WISE Academy zijn er 22 modules te doorlopen voor ondernemers en 28 modules voor business angels. Het platform is zeer logisch opgebouwd en je doorloopt de modules best in volgorde van aanbod. Samen met onze WISE knowledge partners KPMG, Monard Law, ABN-AMRO Private Banking, Degroof & Petercam, Vlerick Business School, GUBERNA – instituut voor bestuurders en JAG Coaching, hebben we een continu aanbod klaargestoomd dat alle handvaten, tools en templates biedt om investor ready voor de dag te komen. 

Partner
BAN Flanders