Masterclass 2: Expeditie Exit

De business angel Masterclasses zijn geheel gericht op de noden van de investeerder en worden gegeven door experts via partners, BAN Flanders dealguides en ervaren business angels uit het investeringsnetwerk.

BAN Flanders maakt het mogelijk om gerichte vorming te geven door expertise in te roepen van ervaren investeerders. Iemand die met vragen zit over het gehele investeringsproces, wordt thematisch door 8 colleges geleid die telkens specifiek inzoomen op dat topic. Tijdens de eerste online kennismaking aligneren we de verwachtingen van alle deelnemers. Zo garandeert BAN Flanders in een ‘class’ een flexibel aanbod afgestemd op elke aanwezige, ongeacht zijn of haar ervaring, kennis of achtergrond.

Praktisch

Date
Tijdstip
20.00 - 21.00 uur
20.00 - 22.00 uur
Locatie

Officenter Mechelen Antwerpsesteenweg 261 2800 Mechelen

Navigeren naar succesvolle exits

Leer in deze sessie navigeren naar succesvolle exits. Voor veel (alle?) business angels is succesvol exitten een grotere opdracht dan het investeren op zich. Deze module leert hoe u er hands-on aan kunt werken. Hoe kan ik mijn participatie naar het niveau brengen dat ik een goede exit kan realiseren? Zijn er bepaalde investeringsstructuren die ik best gebruik? Welke clausules probeer ik best in een deal binnen te brengen? Is de timing juist? En hoe zit het met de fiscaliteit? Ga mee op deze “expeditie exit” in 2 sessies in april. Voor de Expeditie Exit zullen we Fondsmanager Marc Mommaerts en ervaren business angel Paul Brees verwelkomen. Beide heren hebben een indrukwekkend aantal succesvolle exits op hun naam staan, waardoor hun praktische en persoonlijke inzichten van onschatbare waarde zullen zijn voor onze leergierige business angels. We kijken ernaar uit om te profiteren van hun expertise tijdens de expeditie.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Prijs voor niet-leden: €300 (excl. btw)
Organisator
BAN Flanders

Praktisch

Date
Tijdstip
20.00 - 21.00 uur
20.00 - 22.00 uur
Locatie

Officenter Mechelen Antwerpsesteenweg 261 2800 Mechelen

Locatie

Adres

Officenter Mechelen Antwerpsesteenweg 261 2800 Mechelen