Masterclass 1: Closing Canvas

De business angel Masterclasses zijn geheel gericht op de noden van de investeerder en worden gegeven door experts via partners, BAN Flanders dealguides en ervaren business angels uit het investeringsnetwerk.

BAN Flanders maakt het mogelijk om gerichte vorming te geven door expertise in te roepen van ervaren investeerders. Iemand die met vragen zit over het gehele investeringsproces, wordt thematisch door 8 colleges geleid die telkens specifiek inzoomen op dat topic. Tijdens de eerste online kennismaking aligneren we de verwachtingen van alle deelnemers. Zo garandeert BAN Flanders in een ‘class’ een flexibel aanbod afgestemd op elke aanwezige, ongeacht zijn of haar ervaring, kennis of achtergrond.

funding.academy by BAN Flanders

Dit event is afgelopen

Expertise in investeringsafsluitingen

Ontdek de kunst van het succesvol afsluiten van deals als business angel tijdens onze ‘Closing Canvas’ masterclass. Leer essentiële vaardigheden van ervaren experts, van onderhandeltechniek over effectieve due diligence tot de juridische aspecten en tools voor een succesvolle closing. Deze exclusieve ervaring biedt inzichten vanuit de praktijk om jouw investeringen naar nieuwe hoogten te tillen. Sluit je aan en ontwikkel het zelfvertrouwen om succesvolle transacties te realiseren, terwijl je netwerkt met gelijkgestemde investeerders. Bereid je voor op een kort, krachtig programma van 3 avonden dat jouw investeringsportefeuille een boost geeft.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Prijs voor niet-leden: €450 (excl. btw)
Organisator
BAN Flanders

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Officenter Mechelen Antwerpsesteenweg 261 2800 Mechelen