Future of Food – Sustainable FoodTech Solutions @Anuga Food Tec

Anuga FoodTec is een van de toonaangevende internationale vakbeurzen voor de voedsel- en drankverwerkende industrie. Het is 's werelds enige leveranciersbeurs die alle aspecten van de voedsel- en drankenproductie bestrijkt - van procestechnologie, verpakkingstechnologie en voedselveiligheid tot digitalisering en intralogistiek.

Dit event is afgelopen

Het internationale karakter van de beurs zorgt voor een diverse mix van professionals, waardoor grensoverschrijdende connecties mogelijk worden die deuren kunnen openen naar nieuwe markten en zakelijke kansen. Door middel van seminaries, workshops en presentaties door verschillende experts kunnen deelnemers ook waardevolle kennis en inzichten opdoen in best practices, veranderingen in de regelgeving en opkomende uitdagingen in de voedselverwerkende sector.

Meer dan 1.000 bedrijven uit de voedselverwerkende industrie, met meer dan 109.000 werknemers, zijn gevestigd in Noordrijn-Westfalen (NRW). Tegelijkertijd hebben enkele van de bekendste Duitse voedingsmerken hun hoofdkantoor in de grootste deelstaat van Duitsland. Bovendien ligt de beurslocatie Keulen in het hart van Europa en is dankzij de uitstekende infrastructuur gemakkelijk bereikbaar voor zowel Duitse als internationale bezoekers via verschillende reismethoden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network - VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Anuga FoodTec Hall 5.2, Stand A-120/D-129 51149 Keulen Duitsland