FINMIX panel - Health(tech) & Care (online) - i.s.m. Medvia

Ben je een onderneming of ondernemer met innovatieve uitdagingen en stevige groeiambities in de sector Health(tech) & Care? En ben je op zoek naar de juiste bedrijfsfinanciering? Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Neem deel aan deze sessie.

Praktisch

Date
Tijdstip
13.00 - 17.00 uur
Locatie
Online

Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Zo’n panel bestaat uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers en crowdfundingplatformen. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Waarom is FINMIX interessant?

  • Begeleiding bij de opmaak van een realistisch en zo volledig mogelijk business- en financieel plan waarbij ook je financieringsbehoefte in kaart wordt gebracht
  • Beoordeling van de haalbaarheid van je plan door experten 
  • Financieringsadvies door het expertenpanel om een optimale financieringsmix samen te stellen
  • Aftoetsen van potentiële overheidsmaatregelen
  • Opvolging bij de implementatie van het advies

Kortom, met je deelname aan FINMIX verkort jouw zoektocht naar bedrijfsfinanciering.

Welke ondernemingsplannen precies in aanmerking komen en hoe zo'n FINMIX-traject er precies uitziet, kan je op deze pagina best even in detail nalezen, vooraleer je je aanmeldt.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO i.s.m. Medvia

Praktisch

Date
Tijdstip
13.00 - 17.00 uur
Locatie
Online