FINMIX panel - Health(tech) & Care (Gent) - i.s.m. imec.istart

Ben je een onderneming of ondernemer met innovatieve uitdagingen en stevige groeiambities in de sector Health(tech) & Care? En ben je op zoek naar de juiste bedrijfsfinanciering? Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Neem deel aan deze sessie.

Dit event is afgelopen

Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Zo’n panel bestaat uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers en crowdfundingplatformen. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Waarom is FINMIX interessant?

  • Begeleiding bij de opmaak van een realistisch en zo volledig mogelijk business- en financieel plan waarbij ook je financieringsbehoefte in kaart wordt gebracht
  • Beoordeling van de haalbaarheid van je plan door experten 
  • Financieringsadvies door het expertenpanel om een optimale financieringsmix samen te stellen
  • Aftoetsen van potentiële overheidsmaatregelen
  • Opvolging bij de implementatie van het advies

Kortom, met je deelname aan FINMIX verkort jouw zoektocht naar bedrijfsfinanciering.

Welke ondernemingsplannen precies in aanmerking komen en hoe zo'n FINMIX-traject er precies uitziet, kan je op deze pagina best even in detail nalezen, vooraleer je je aanmeldt.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO i.s.m. imec.istart

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

imec Gent (De Krook) Miriam Makebaplein 1 9000 Gent