FINMIX panel - Design en mode - In samenwerking met Flanders DC

Zoek je financiering voor je groei, of om een onderneming of project in de design- of modesector te lanceren? Om je te helpen met het leggen van de financieringspuzzel is er FINMIX Design en Mode: een panel van financieringsexperten waar je je plan aan kan voorstellen. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix.

Dit event is afgelopen

Met FINMIX bieden we je de kans om je plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Zo’n panel bestaat uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers en crowdfundingplatformen. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Waarom is FINMIX interessant?

  • Begeleiding bij de opmaak van een realistisch en zo volledig mogelijk business- en financieel plan waarbij ook je financieringsbehoefte in kaart wordt gebracht
  • Beoordeling van de haalbaarheid van je plan door experten 
  • Financieringsadvies door het expertenpanel om een optimale financieringsmix samen te stellen
  • Aftoetsen van potentiële overheidsmaatregelen
  • Opvolging bij de implementatie van het advies

Kortom, met je deelname aan FINMIX verkort jouw zoektocht naar bedrijfsfinanciering.

Welke ondernemingsplannen precies in aanmerking komen en hoe zo'n FINMIX-traject er precies uitziet, kan je op deze pagina best even in detail nalezen, vooraleer je je aanmeldt.

Geïnteresseerd?

Meld je dossier voor 12 mei 2023 aan voor deze unieke kans op persoonlijke begeleiding van een divers panel experten. Na aanmelding nemen we contact op om te bekijken of het dossier geschikt is voor het FINMIX Design en Mode panel.

Interesse in FINMIX maar actief in een andere sector? Bekijk dan de algemene pagina van FINMIX.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO i.s.m. Flanders DC

Dit event is afgelopen