Energietransitie: bewust en duurzaam omgaan met energie!

De energiecrisis vormt voor elke kmo een uitdaging. Met het lerend netwerk energietransitie bieden we deze uitdaging een antwoord door een implementatieplan te ontwikkelen met concrete oplossingen.

Dit event is afgelopen

Door middel van een energiescan, bedrijven bewust maken van de energiemaatregelen. Bedrijven laten samenkomen om kennis en ervaring te delen. Hierbij rekening houdend dat de energiescan in een verder stadia gebruikt wordt als basis van een implementatieplan.

Aan de hand van groepssessies bedrijven informeren over alternatieven/concrete oplossingen. In de individuele sessies worden de bedrijven persoonlijk begeleid in de energiescan en mogelijkheden.

Bedrijven zullen ook informatie krijgen over het belang van de juiste partner onder de arm te nemen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

  • kmo type burelen: ondernemingen die vooral de focus leggen op 'kennis-werk'. In acht name dat deze bedrijven geen productieomgeving hebben of deze laten produceren in het buitenland.  
  • kmo type ambachtsproductie: ondernemingen die de focus leggen op ambacht bv. bakkers, beenhouwers, frituren, kleine productiehallen, etc. #medewerkers (15-100)
  • kmo type productie: ondernemingen met een focus op productie. Belangrijke voorwaarde: bedrijven moeten tijdens het produceren energie gebruiken om het product tot stand te brengen. #medewerkers (25-125)
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
1290 euro (excl. btw)
Organisator
Syntra West i.s.m. Vlaio, SBM & Senior Consultants Vlaanderen

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Campus Gent NETWORKS TWO Raymonde de Larochelaan 13 9051 Gent