Digitale informatiedag Baekeland & Innovatiemandaten

Zijn er binnen jouw innovatieve onderneming momenteel onderzoeksvragen die extra uitdieping vereisen? Zou een intensievere samenwerking met een universiteit daarbij kunnen helpen? Ben je op zoek naar antwoorden die je bedrijf een duwtje in de rug en een voorsprong op de concurrentie geven? Dan is een Baekeland of innovatiemandaat iets om over na te denken.
Foto: Artiq

Dit event is afgelopen

Met een Baekeland of innovatiemandaat sla je twee vliegen in één klap:

  • Gedurende 4 jaar bind je een doctoraatstudent aan jouw bedrijf. Zij/hij doet gericht onderzoek naar zaken die relevant zijn voor jouw onderneming. 
  • Via haar/hem sta je ook in nauw contact met een universiteit en de kennis die daar aanwezig is.  

Geïnteresseerd? Getriggerd? Dan zijn de digitale infodagen die we bij VLAIO op 8 juni en 4 juli organiseren de geknipte kans om dat te bespreken. VLAIO adviseurs nemen dan een uur de tijd om jouw concrete ideeën over een onderzoeksthema te bekijken, verdiepende vragen te beantwoorden of samen met jou uit te zoeken welke onderzoeksgroepen mogelijk in aanmerking komen voor een samenwerking met jouw onderneming.

Meer informatie over een Baekeland of innovatiemandaat, de mogelijkheden en de vereisten vind je op onze website of helder toegelicht in dit filmpje. Misschien biedt ook het verhaal van Pathosense of Artiq extra argumenten om zelf zo’n Baekelandmandaat te verkennen?
 

(Foto: Artiq)

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen