De kracht van Generative AI

Samen nemen we je mee op een reis door de wereld van generatieve AI en LLMs, waarbij je inzicht krijgt in hoe generatieve AI zich heeft ontwikkeld binnen het grotere domein van AI en machine learning. Aan de hand van een aantal real-life voorbeelden en praktische use cases leggen we uit hoe deze baanbrekende technologieën het vermogen hebben om industrieën opnieuw vorm te geven en organisaties naar nieuwe hoogtes te brengen. Van contentcreatie tot taalverwerking, van het genereren van beelden tot meeslepende ervaringen, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Dit event is afgelopen

Deze sessie is bedoeld voor vooruitstrevende professionals en tech-enthousiastelingen die graag willen ontdekken hoe generatieve AI een revolutie in hun bedrijf teweeg kan brengen, de efficiëntie kan vergroten en ongeëvenaarde creativiteit kan ontketenen.
We bevinden ons op een cruciaal moment om het transformerende potentieel van deze technologie te omarmen. Het is nu tijd om te handelen als je de concurrentie voor wilt blijven en je digitale transformatie wilt versnellen met innovatieve technologie.

De keynote zal worden gevolgd door een interactieve vraag- en antwoordsessie waar alle vragen zullen worden beantwoord door onze experts.

Ben je klaar om mee te gaan op de golf van innovatie? Verzeker je nu van een plek en laat generatieve AI jouw organisatie voortstuwen naar een toekomst van onbegrensde mogelijkheden.

Agenda

  • Inleiding tot AI
  • Generatieve AI & LLM's
  • Het genereren van beelden
  • Enkele praktijkvoorbeelden en use cases
  • V&A

Sprekers o.a. Jean Frerot en Bruno Borghmans, ML6

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 29 september van 11u00 tot 12u30
Locatie: MS Teams
Formaat: Webinar
Taal: Nederlands
Prijs: gratis

Contactpersoon: Joke Van Gheluwe - joke.vangheluwe.ext@agoria.be

Sponsors
VLAIO & EU

Dit event is afgelopen