Circular Economy - Hybrid Matchmaking Event

De verschuiving naar een circulaire economie is niet alleen een keuze, het is een noodzaak. In een wereld die op zoek is naar duurzame oplossingen, is het omarmen van circulariteit de sleutel tot het verminderen van afval, het behoud van hulpbronnen en het bevorderen van innovatie.

Dit event is afgelopen

Online matchmaking (8-14 april)

EEN Vlaanderen, EEN Wallonië en EEN Brussel organiseren een officieel side-event van WCEF 2024 en presenteren onze wereldwijde online matchmaking als jouw ticket naar de wereld van circulaire innovatie. Dompel jezelf van 8 april tot 14 april onder in een week vol spannende opportuniteiten, die de weg openen naar het voornaamste World Circular Economy Forum.

Benut kansen: ontdek betekenisvolle ontmoetingen die de circulaire economie kunnen versnellen en de groei van uw bedrijf of onderzoek kunnen stimuleren. Of je nu actief op zoek bent naar samenwerkingen of gewoon nieuwsgierig bent naar opkomende technologieën, dit is je kans om in contact te komen met gelijkgestemde individuen.

We heten deelnemers van alle achtergronden van harte welkom, waaronder bedrijfsleiders, adviseurs, experts, innovators, beleidsmakers, investeerders, onderzoekers, startups en liefhebbers van de industrie. Ga nieuwe relaties aan met mensen uit verschillende sectoren en bedrijfstakken over de hele wereld.

On-site matchmaking (17 april in SQUARE Brussel)

Het team van het Belgische EU-voorzitterschap is trots om gastheer te zijn van het evenement 'BE Circular Economy Forum: Beyond Experimentation', op 17 april in SQUARE Brussels. Het programma is niet alleen interessant, het gaat verder; zodat je jezelf kunt onderdompelen in praktische inzichten, hands-on workshops en keynotes over hoe de circulaire economie mainstream kan worden. Meer informatie over het evenement op 17 april.

Tijdens de pauzes van dit evenement kan je van de gelegenheid gebruikmaken om vergaderingen te plannen met de mensen die je graag persoonlijk wilt ontmoeten, maar die je anders misschien zou missen op een groot evenement. Je kunt ontmoetingen boeken tijdens de volgende tijdsblokken:

  • 11:00 - 11:30
  • 13:00 - 14:30
  • 16:00 - 17:00

Maak je online profiel met zorg aan

We raden je aan om tijd te investeren in het registratieproces en jouw profiel zorgvuldig samen te stellen. We raden je aan om tijd te investeren in het registratieproces en je profiel zorgvuldig samen te stellen. Zo maximaliseer je je kansen op zinvolle en succesvolle ontmoetingen.

Samen de toekomst van de circulaire economie vormgeven!

Jouw enthousiasme en inzet zullen het succes van deze evenementen bepalen en, nog belangrijker, de toekomst van circulariteit. Laten we samen opportuniteiten omzetten in realiteit!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network - VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

SQUARE convention centre Kunstberg 1000 Brussel