Bouw in 3 dagen de sales fundamenten voor de blijvende groei van jouw onderneming

De traditionele verkoopstraining richt zich enkel op de 2% van het potentieel maar dat is niet goed genoeg. Hoe bouw je een verkoopsmodel dat schaalbaar is en dat mee zal blijven groeien met jouw onderneming? Wat zijn de verkooptrends en nieuwe technieken in de komende jaren? Van personal sales brands, automatisatie, high velocity sales modellen tot hybride verkoop, je krijgt van sales goeroe Michael Humblet tekst en uitleg én een krachtig betoog hoe op een nieuwe manier aan verkoop te doen.

Dit event is afgelopen

Hij hielp al 250 groeiende bedrijven op de juiste weg en nu is het jouw beurt. Michael Humblet stelde voor Voka een best-off training met drie luiken samen: 

  • Foundations voor schaal & productiviteit: in deze module zetten we de basis van jouw sales op punt.
  • LinkedIn voor sales en sales storyline: je krijgt quick wins mee die onmiddellijk impact hebben op jouw sales.
  • Schalen door pricing optimalisatie en sales sprints: hier krijg je tips en tricks aangereikt om te groeien en blijven groeien.

Details per module kun je hieronder bekijken in de tabbladen.

Grijp jij je kans om deze training te volgen en je sales fundamenten voor blijvende groei te bouwen? 

Coach

Naast consulting in sales strategie heeft Michael Humblet het bedrijf Chaomatic opgericht, dat zich specialiseert in het produceren van gelaagde B2B content waarbij hij een model heeft uitgevonden om met 1 dag opnames 5 maanden content te produceren. Daarnaast is Michael ook de host van de Sales Acceleration Show, een fervent keynote speaker op events en produceert hij wekelijks boeiende videos op YouTube met onmiddellijk inzetbaar advies over sales.

Tenslotte is Michael de auteur van het boek Nobody Knows You, dat 2 grote problemen oplost: hoe je een bedrijf kunt schalen en hoe je B2B content op schaal kan produceren. Dit boek is geschreven op basis van 25 jaar ervaring in internationale sales rollen zoals VP of sales, head of global sales en Chief Revenue office.

Locatie

Deze training vindt plaats op een unieke locatie. Schaaf je salesskills bij met zicht op het het voetbalveld en strijdtoneel van eersteklasser OHL!

Adres: 

OHL - King Power At Den Dreef Stadion
Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Heverlee

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

OHL - King Power At Den Dreef Stadion - Zaal Panenka Kardinaal Mercierlaan 46 3001 Heverlee