Advanced Therapies Summit 2023: “Unleashing the Potential of the Belgian ATMP Sector

19 oktober 2023: on site (Leuven)

16-18 & 20 oktober 2023: online matchmaking

Om geavanceerde therapieën te kunnen aanbieden aan patiënten wereldwijd, zijn kennis, middelen en capaciteit nodig. Een kritische succesfactor om de overgang “care-to-cure” waar te maken, is samenwerking tussen de academische wereld, de industrie, de overheid én de patiënt.

Het doel van deze summit is om dieper in te gaan op de huidige ontwikkelingen in de cel-, gen- en weefsel-gemanipuleerde therapiedomeinen, maar ook om enkele sleuteltechnologieën en de productie-infrastructuur onder de aandacht te brengen.

Mensen werken in een labo

Dit event is afgelopen

Op het programma staan sessies over de huidige stand van zaken m.b.t. Advanced Therapies en 3 workshops rond “Gene therapy”, “Cell en immuno therapy“ en ”Tissue Engineered & Combination Products”. Met sprekers uit België en Europa brengt deze summit stakeholders samen uit de academische wereld, industrie, overheid en patiëntenorganisaties.

Tijdens de Advanced Therapies Summit organiseert het Enterprise Europe Network een matchmaking event. Doel: bedrijven, kenniscentra én pioniers in dit domein stimuleren tot samenwerking.  Een uitgelezen kans voor Vlaamse ondernemingen om mee te werken aan de gezondheidszorg van morgen!

Het programma en inschrijven voor de summit en de (gratis) matchmaking kan via advancedtherapiessummit2023.b2match.ioRegistreren kan vanaf 5 juni 2023. De summit op 19 oktober vindt fysiek plaats, de matchmaking van 16 tot 18 oktober en op 20 oktober is online.

Meer info: Anne Depré, T 016 66 65 06 of anne.depre@vlaio.be.

Een organisatie van Smart Hub Vlaams-Brabant samen met RegMed XB, flanders.bio, at.las, GATE en het Enterprise Europe Network Vlaanderen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network i.s.m. Smart Hub Vlaams-Brabant, RegMed XB, flanders.bio, at.las, GATE

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Smart Hub Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3010 Leuven