Begeleidingstraject Internationaal Starten & Groeien

Heb je plannen om internationaal aan de slag te gaan? Of ben je reeds internationaal actief maar heb je nood aan een klankbord van een expert ter zake? Wil je bepaalde componenten of afgewerkte producten invoeren vanuit het buitenland of heb je nood aan een leidraad bij het bepalen van je exportstrategie? In dat geval staan de coaches van UNIZO Internationaal voor je klaar om je met praktische adviezen en inzichten wegwijs te maken bij het (verder) ontwikkelen van je internationale ambities.

Voor wie?

Aanbod voor de internationaal actieve of ambitieuze ondernemer, ongeacht starter of kmo.

Wat kan je verwachten?

Na deze begeleiding kan de ondernemer aan de slag met een eindrapport met concrete stappen en prioritaire werkpunten.

Hoe pakken we dit aan?

De begeleiding internationaal starten & groeien telt vier contactmomenten:

  • Tijdens het (online) intakegesprek brengt de Adviseur Internationaal de huidige situatie in kaart en legt hij de voornaamste pijnpunten bloot.
  • De begeleiding zelf bestaat uit 2 contactmomenten: Het eerste (online) adviesgesprek start vanuit het intakeverslag en bestaat uit een gerichte doorlichting en analyse van jouw ambities of activiteiten binnen de huidige internationale situatie. Tijdens het tweede (online) adviesgesprek worden er specifieke actie- en verbeterpunten geformuleerd door de coach om de bedrijfsvoering bij te sturen. In het rapport ligt de nadruk op praktische en pragmatische actiepunten in relatie tot internationaal ondernemen (zowel invoer als uitvoer), (online) opportuniteiten, betalings- en bancaire aspecten…
  • Tijdens het (online) opvolgingsgesprek evalueert de Adviseur Internationaal met jou het traject. Heb je nog nood aan advies? Dan helpt de Adviseur Internationaal jou graag op weg en verwijst hij jou eventueel door naar passende begeleidingen, opleidingen of activiteiten die aangeboden worden door UNIZO al dan niet in samenwerking met partners.
Kostprijs
€ 145 excl. btw
Partner
UNIZO