Wijzigingen aan Blue deal - steun voor waterbesparende investeringen

Met het programma ‘Blue deal’ wil de Vlaamse Regering de droogteproblematiek op een structurele manier aanpakken, met een verhoogde inzet van middelen en instrumenten en dit in het kader van het relanceplan Vlaamse Veerkracht. De tweede oproep staat open vanaf 2 mei en sluit af op 8 juli 2022. 

Met het programma ‘Blue deal’ wil de Vlaamse Regering de droogteproblematiek op een structurele manier aanpakken, met een verhoogde inzet van middelen en instrumenten en dit in het kader van het relanceplan Vlaamse Veerkracht. De tweede oproep wordt verwacht in april 2022 (onder voorbehoud). Meer informatie volgt op de VLAIO website Blue deal waterbesparende investeringen.

Met het programma ‘Blue deal’ wil de Vlaamse Regering de droogteproblematiek op een structurele manier aanpakken, met een verhoogde inzet van middelen en instrumenten en dit in het kader van het relanceplan Vlaamse Veerkracht. De oproep 2021 wordt opengesteld vanaf 4 oktober tot en met 29 oktober 2021 (12:00 uur). De steun bedraagt 20% voor een kleine en 10% voor een middelgrote onderneming op de aanvaarde investeringskosten van het project. De steunaanvraag gebeurt digitaal via de VLAIO website Blue deal waterbesparende investeringen.