Wijzigingen aan Cofinanciering

Deze maatregel werd geactualiseerd en uitgebreid met een aantal nieuwe rubrieken (o.m. Definitie eigen inbreng, Evaluatieprocedure).
Gewijzigd op
Een aanvraag voor een Cofinanciering kan o.m. ingediend worden via een crowdfundingplatform waarmee PMV/z een samenwerkingsovereenkomst heeft. PMV/z had reeds een samenwerking met Bolero Crowdfunding. Zopas werd ook een samenwerking met Look & Fin afgesloten. Daarnaast werd ook de link naar de nieuwe handleiding Cofinanciering geupdate.
Gewijzigd op
De naam van dit product van PMV/z werd gewijzigd van KMO-Cofinanciering naar Cofinanciering. Ook de contactgegevens werden geactualiseerd en de link naar de handleiding.
Gewijzigd op
Het overzicht van kredietinstellingen en investeringsfondsen waarmee PMV/z een samenwerkingsovereenkomst heeft werd geactualiseerd.
Gewijzigd op
U kunt een aanvraag voor een KMO-cofinanciering indienen via één van de partners waarmee een samenwerkingsovereenkomst werd afgesloten: dit zijn een aantal kredietinstellingen; investeringsfondsen en BAN Vlaanderen. Sinds kort heeft PMV/z ook een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met het crowdfundingplatform Bolero (www.bolero-crowdfunding.be). Heeft u vragen over deze maatregel van PMV/z of andere steunmaatregelen naar aanleiding van de financiering van uw onderneming of een nieuw project . Maak dan een afspraak op de Zitdag financiering & subsidies in Gent op 12 september 2017. 
Gewijzigd op