Wijzigingen aan Cofinanciering

Een aanvraag voor een Cofinanciering kan o.m. ingediend worden via een crowdfundingplatform waarmee PMV/z een samenwerkingsovereenkomst heeft. PMV/z had reeds een samenwerking met Bolero Crowdfunding. Zopas werd ook een samenwerking met Look & Fin afgesloten. Daarnaast werd ook de link naar de nieuwe handleiding Cofinanciering geupdate.
Gewijzigd op
De naam van dit product van PMV/z werd gewijzigd van KMO-Cofinanciering naar Cofinanciering. Ook de contactgegevens werden geactualiseerd en de link naar de handleiding.
Gewijzigd op
Het overzicht van kredietinstellingen en investeringsfondsen waarmee PMV/z een samenwerkingsovereenkomst heeft werd geactualiseerd.
Gewijzigd op
U kunt een aanvraag voor een KMO-cofinanciering indienen via één van de partners waarmee een samenwerkingsovereenkomst werd afgesloten: dit zijn een aantal kredietinstellingen; investeringsfondsen en BAN Vlaanderen. Sinds kort heeft PMV/z ook een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met het crowdfundingplatform Bolero (www.bolero-crowdfunding.be). Heeft u vragen over deze maatregel van PMV/z of andere steunmaatregelen naar aanleiding van de financiering van uw onderneming of een nieuw project . Maak dan een afspraak op de Zitdag financiering & subsidies in Gent op 12 september 2017. 
Gewijzigd op