Word projectadviseur ‘Materialen en chemie’ (tot 17/02)

Publicatiedatum
Als adviseur clusterbeleid kom je terecht in een multidisciplinair team. Elke adviseur volgt zijn toegewezen thema's en clusterorganisaties van nabij op. Solliciteer snel, deze vacature sluit op 17 februari 2019.
werken als adviseur chemie
 • Je beschikt over een masterdiploma in de chemie of ingenieurswetenschappen of een masterdiploma inhoudelijk gerelateerd aan ‘materialen en chemie’. 
   
 • Je hebt minstens 6 jaar relevante ervaring en beschikt daardoor over een grondige kennis van chemische processen en/of materiaaltechnologie.
   
 • Als adviseur clusterbeleid werk je samen met je collega’s aan het relatiebeheer van de geselecteerde clusterorganisaties, en aan de selectie van nieuwe clusterorganisaties. Dit doe je door het bijwonen van activiteiten door de clusterorganisaties opgezet, alsook door het zelf initiëren van bilaterale overlegmomenten om de acties van de clusterorganisatie te bespreken.
   
 • Het thema en de afzetmarkten voor de producten en diensten zijn internationaal daarom hou je ook een breed zicht op activiteiten in Vlaanderen en daarbuiten die verband houden met de thema’s van de door jou opgevolgde clusterorganisaties.
   
 • Als adviseur ‘materialen en chemie’ heb je een goed overzicht van de verschillende steunmogelijkheden, op zowel Vlaams, federaal als Europees niveau. Je gebruikt deze kennis om nieuwe initiatieven te begeleiden om één of meerdere steunmogelijkheden te benutten om de realisatie ervan te ondersteunen. Dit doe je door besprekingen te voeren met zowel de initiatiefnemers als met de organisaties die de steunprogramma’s beheren op Vlaams, federaal of EU niveau.